Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není všechno zlato, co se třpytí. Třeba život herečky. Příkladem je i Jitka Asterová (64), které dodnes produkce jednoho muzikálu dluží 50 tisíc korun. "Pravda je, že nikdy není úplně jisté, že dostaneme včas a vlastně vůbec zaplaceno," svěřila Super.cz Jitka.

Myslí ale na zadní kolečka a bude mít vedlejšák jako lektorka jógy. "Zatím cvičím jen pro radost a kamarádky a kamarády. Říkala jsem si, že to bude příjemné zpestření, když si nejdřív zacvičíme a teprve pak si dáme čaj nebo víno," popsala, jak nápad vznikl. "Zatím je to koníček, ale budu si dělat jógový kurz, půl roku budu chodit do školy, tak to budu moct dělat legálně," vysvětlila.

"Je fakt, že vzhledem k tomu, že některé produkce neplatí, je lepší si vydělat míň peněz, ale mít je jisté hned," míní herečka. "Nestalo se mi poprvé, že mi nezaplatili, z některých produkcí jsem to musela vymáhat dlouho. Skoro by bylo lepší nedělat někdy nic, nebo tu jógu," smála se Jitka s tím, že právě dnes ji čeká představení, za které zaplaceno nedostane. "To jsou Laskonky a jde o charitativní představení, takže s tím počítám dopředu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám