Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodně se nevzdává. Jiří Pomeje (†54) jde opět do boje se zákeřnou nemocí. Tentokrát bude ale muset podstoupit mnohem náročnější léčbu. Herec dosud ležel v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. Ve středu v odpoledních hodinách byl ale podle Blesku převezen do Motola, kde započne svůj několikaměsíční boj.

Pomeje, který má velké bolesti kvůli zlomené stydké kosti, což je následek nemoci, musel být v posledních dnech na kapačkách. Jeho zdravotní stav nebyl vůbec dobrý. Sužovala ho bolest, kvůli které nemohl takřka ani mluvit. Léky mu ale začaly pomalu zabírat, což je nejlepší cesta k tomu, aby herec mohl začít s náročnou léčbou.

Tu bude Pomeje tentokrát muset celou absolvovat v nemocnici. Jeho zdravotní stav mu totiž nedovolí na ozařování pouze dojíždět, jako tomu bylo při rakovině hrtanu, kterou před rokem prošel. Vedle toho nastoupí herec také na několik cyklů chemoterapie, která by mu při boji s rakovinou, jež mu napadla pánev, měla pomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám