Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narodila se sice v Karlových Varech, ale Česká republika není pro Hanu Soukupovou už dlouho domovem. Česká topmodelka, která nedávno porodila své druhé dítě, se kupodivu neusadila v módních metropolích, jako je Paříž, Miláno či New York, ale doma je na Mallorce.

Právě na kouzelný baleárský ostrov ve Středozemním moři se za ní vydal tým české mutace magazínu Harper’s Bazaar, aby s ní nafotil fotostory. Otevřela se tak možnost nahlédnout k Hance domů. „Jsou pozvání, která se neodmítají. Přesně jako když vás česká topmodelka pozve do svého nádherného sídla na ostrově Mallorca. Hanu Soukupovou znám prakticky od začátku její kariéry. Tehdy to byla milá, mladá holčička s dětskou tváří, když mi ji ředitelka modelingové agentury Company Models Lenka Jochová představovala. Dneska má Hanka dvě nádherné děti. Ale krásná a milá holka je to pořád,” popisovala genezi vzniku focení módní ředitelka časopisu Lucie Janotová.

Hančin dům leží asi půl hodiny cesty z hlavního města ostrova Mallorca, Palma de Mallorca. Najdete na něm vlastní zahrádku s bylinkami, olivovníky, pobíhají tu dva buldočci a pod okny ve stínu spí kočky. „Je to naprostá oáza,” uvedla Janotová a jedním dechem komentovala společnou práci s topmodelkou: „Spolupráce s Hankou byla jako vždy naprosto perfektní! Je profesionálka každým coulem. Ve chvilkách mezi přípravami si pohraje s dcerou, připraví jí jídlo, a jakmile dofotíme, podpatky vymění za tenisky a jede pro syna do školky. Prostě krásná pracující máma,” říká novinářka.

Hanka se na Mallorce sžila s prostředím a pustila se dokonce do farmaření. Všem návštěvám dokonce na rozloučenou předá Finnův olivový olej (jméno podle syna) a Elliny mandle (jméno podle dcery), které sama pěstuje. „Všichni jsme je snědli ještě na letišti a byly to ty nejlahodnější mandle na světě,” dodává Lucie Janotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám