Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Taťána Kovaříková se pyšní velmi vysokou postavou (přes 180 cm) a mnohdy svou výškou konkuruje modelkám, které pro ni její autorské modely předvádějí. I tak známá česká designérka ráda obouvá vysoké boty.

Bez podpatků se pochopitelně nemohla obejít ani na charitativní galavečeři s hlavním hostem Manolem Blahnikem. „High heels miluju. Jsem strašně vysoká, a tak sice nemůžu nosit ty nejvyšší, ale devět deset centimetrů je pro mě ideální,” vysvětluje návrhářka.

Účast Kovaříkové na akci měla hlubší smysl, neboť návrhářka pro dražbu vytvořila koktejlové šaty. Výtěžek z tiché aukce, který přesáhl milión korun, putoval na podporu Nadačního fondu Bazaar charity Barbary Nesvadbové.

Ptali jsme se Taťány, jestli nemá problém se s tak krásným kouskem rozloučit? „Když vytvořím šaty, které se mi vyloženě líbí nebo k nim mám vztah kvůli látce nebo jejich historii, tak samozřejmě kontroluju, kdo ty šaty má. Vypadá to trošku jako úchylka. Pokud se ale jedná o charitu, jako v tomto případě, tak to vůbec neřeším,” říká Taťána Kovaříková.

Reklama

Další články

Načítám