Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovkách už moderátorku Janu Adamcovou (52) nevídáme, i když občas moderuje nějaké akce. Věnuje se hlavně rodině, manželovi, režiséru Jiřímu Adamcovi (76), a jejich dětem Jasmínce a Daníkovi, rozhodně ale nerezignovala na svůj vzhled.

V únoru už sice Jana oslavila pětačtyřicáté narozeniny, ale pořád je to kočka. A vzhledem k tomu, že s rodinou často cestují, rozhodně se nemusí stydět za to, že na sociálních sítích postuje svoje snímky v bikinách. Pánové mohou obdivovat její pětky, ale zároveň ocení i štíhlý pas a ploché bříško.

V tomhle věku už to samozřejmě není zadarmo. Kromě zdravého stravování nedá Jana dopustit na cvičení, konkrétně na bikram jógu, kdy se hodinu a půl cvičí v teplotě dvaačtyřicet stupňů. Pauzíruje právě jen na cestách. Teď strávila týden v Paříži na dámské jízdě a hned po návratu zamířila do tělocvičny. "Týdenní zahálení je znát. Jdeme na to," vyzvala samu sebe, když se opět navlékla do cvičebního úboru."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám