Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky ji obdivují pro její talent, fanoušci pro její postavu… Jennifer Lopez (54) ale své tvary nemá zadarmo. Je známá pravda, že bez práce nejsou koláče a v případě žen, kterým příroda nenadělila útlou figuru, ale ony přesto chtějí být štíhlé, to platí dvojnásob.

Lopez se kromě cviků v posilovně věnuje také tanečním tréninkům, které tvoří velkou část zpěvaččiných pohybových aktivit. K jejím koncertům totiž taneční choreografie neodmyslitelně patří. Z jednoho takového tréninku pocházejí i fotky užité v článku, zpěvačka k němu prostřednictvím Instagramu, kam nasdílela video, přizvala i svých víc jak 58 miliónů fanoušků.

Ty čtyři milióny, které je zatím viděly, mohly ocenit jak pěveckou stránku, tak i tu pohybovou, do které se JLo opřela tak, že musela kontrolovat, aby nezůstala bez tílka, které v některých pasážích vlálo za ní, v jiných bylo rovnou na půli cesty k zemi...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám