Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rachel Green v seriálu Přátelé v podání Jennifer Aniston (55) byla dcerka z bohaté rodiny, která se ale rychle naučila žít život pracujícího a o sebe se starajícího člověka, aby zapadla mezi pětici přátel žijících (po)spolu v New Yorku. A byla také snem spousty mužů, nejen těch v seriálu. Obdivovali její půvab, postavu, vtip a také fakt, že často pod trička a tílka nenosila podprsenku. Díky tomu ji i dnes, bezmála 23 let od odvysílání první epizody Přátel, redaktoři na toto téma zpovídají.

Nejde přitom jen o bulvární články, téma se dostalo i do nedávného rozhovoru Aniston pro módní magazín Vogue. Otázka se týkala toho, jak se dívá na fakt, že díky své roli je považovaná za jednu z průkopnic hnutí za volné bradavky (Free the Nipple). „Nevím, proč bychom se za to měly stydět. Taková prostě moje prsa jsou,“ uvedla, ale s tím, že podprsenky jí v prádelníku nechybí. Za ‚viditelná‘ prsa před pár lety bojovala i dcera Demi Moore a Bruce Willise Scout, která na to šla kurážně - nahoře bez se procházela po Manhattanu. Protestovala tím proti potlačování ženské nahoty na Instagramu.

Ale zpět k Aniston. Řeč se netočila jen kolem prsou, ale pochopitelně i cvičení nebo kosmetických tipů, to v takovém časopise nemůže chybět. Došlo ale i na vnímání vzhledu (slavných) lidí obecně.

Jde o dost diskutované téma, spousta celebrit na sociálních sítích i v rozhovorech nabádá k tomu, aby se lidé měli rádi, ať nepodléhají trendům, škatulkám, iluzi ‚dokonalosti‘, ať neřeší, jak je vnímá okolí. A tak dál. I Aniston. „Ať se jdete projít a ukážete bradavky, nebo máte trochu nafouklé břicho, nebo nejste na váze, na které byste být chtěli, i tak jste perfektní, bez ohledu na to, že to ostatní řeší,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám