Hlavní obsah
Článek

Herečku Jaroslavu Obermaierovou (77) jsme navštívili na posledním představení muzikálu Kvítek mandragory v této divadelní sezóně.

Představitelka drbny Nyklové z Ulice po všech zdravotních problémech, které musela v poslední době řešit, vypadá opravdu skvěle. Ačkoli opět hýří elánem a optimismem, dozvěděli jsme se příhodu, kterou nedávno prožila, a zdá se, že neuvěřitelné příhody sama něčím přitahuje.

„Začátkem týdne po obědě jsem si řekla, že se trochu natáhnu a odpočinu si. U domku na terase mám dva stromy a na nich mám upevněnou houpací síť. No a po chvíli houpání se jeden ze stromů, na kterém máme síť upevněnou, utrhnul ze země a praštil mě pořádně do levého kolene,“ popsala nám další z úrazů, které si připsala na své konto, šarmantní Jaroslava.

Herečka zůstala chvíli ležet na zemi, než se dovolala synovy pomoci. Nutno podotknout, že klid a odpočinek Obermaierové nařídili v poslední době také ošetřující lékaři.

„Byla to bolest, hlavou mi hned běžely myšlenky, co mě ještě do začátku prázdnin čeká. Naštěstí už jsem měla dotočeno, ale hlavou se mi honilo, zdali zvládnu odehrát poslední dvě představení Kvítku v Divadle Broadway. Ze začátku to vůbec nevypadalo dobře, musela jsem několik dní ledovat. Naštěstí jsem v pořádku, mám koleno trochu oteklé, ale zvládla jsem to a odehrála,“ dodala herečka závěrem s tím, že se moc těší na léto strávené na chalupě, protože celé dva měsíce prázdnin bude pouze relaxovat a přijímat návštěvy svých přátel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám