Hlavní obsah
Článek

Herečku Janu Šulcovou (†76) jsme naposledy ve filmu viděli jako alkoholem zdevastovanou matku dvou synů v podání Kryštofa (42) a Matěje (39) Hádkových. Ve skutečnosti ovšem jedna z hrdinek legendárního snímku S tebou mě baví svět rozhodně nevypadá jako troska z Kober a užovek.

Povídali jsme si s ní po vyhlášení cen Muže roku, kam se vystrojila do společenského modelu a dorazila v doprovodu současné partnerky svého exmanžela Oldřicha Víznera (76), herečky Vendulky Křížové.

"Háďata jsou moji miláčci, ty mám hrozně ráda, ale i tady soutěžící kluci byli fajn. Nikdy jsem na podobné soutěži nebyla, byla jsem hrozně potěšená a líbilo se mi to. Sice mne zamrzelo, že můj původní favorit nevyhrál, ale nakonec jsem fandila všem," řekla Super.cz.

Když už jsme byli u mužů, zajímalo nás, jak hodnotila partnery svých dvou dcer. "Přijala jsem je, myslím, docela dobře. Viděla jsem, že jsou šťastné, takže nebylo co řešit. Samozřejmě, že drobnosti se vždycky najdou. Sem tam smetíčko nebo napětíčko. Ale bylo toho minimum. A určitě jsem nikdy neposuzovala podle peněz, ale podle lásky," řekla nám herečka, které se rýsuje i nový projekt, ale zatím ho nechce zakřiknout.

Reklama

Další články

Načítám