Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Paulová (69) se s lety téměř nemění. Má stejnou figuru, jako když točila s Václavem Vydrou (68) první Kameňák, a od doby, kdy před dvaceti lety začínala na divadelních prknech v komické herecké dvojici s Pavlem Zedníčkem (74), jí přibylo jen pár vrásek.

"Snažím se moc netloustnout ani nehubnout, ale co se tváře týče, vždycky se vyděsím, když si vezmu čočky. Když si totiž sundám brýle, tak v zrcadle nevidím skoro nic," smála se Jana. "Vždycky pak uvažuji o nějakých radikálnějších zákrocích, ale protože jsem srab, tak jsem se neodhodlala ani k žádným jehlám," řekla Super.cz.

"Krása musí ze člověka vyzařovat. Nedávno jsem potkala kamarádku, která vypadala úžasně a bylo to tím, že si našla nového chlapa. Já tedy toho doma ale do konce života měnit nehodlám," vyznala se ke stále trvající lásce k jazzmanovi Milanovi Svobodovi.

Změnu ale bude mít aspoň na jevišti. I když letos slaví dvacetileté výročí s Pavlem Zedníčkem, novou hru Ani spolu, ani bez sebe připravuje s hercem Petrem Halíčkem, který hraje v Divadle Kalich v muzikálu Zločin v posázavském Pacifiku. "Byla jsem se na něj podívat i na Cyranovi v mladoboleslavském divadle a měl tam úžasný aplaus," vyprávěla.

"Ale není to tak, že bychom měli s Pavlem nějakou krizi. On dostal velkou roli v seriálu České televize a nestíhal by zkoušení. Tak jsem našla hru, kde vlastně pro něj ani prostor není. Ale jinak si pořád rozumíme, to musí posoudit i diváci. Kdybychom na sebe byli navzájem naštvaní, bylo by to z nás v představení cítit," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám