Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá misska a nejkrásnější česká lékárnice si ráda dopřeje. Jana Doleželová (42) vyrazila o víkendu s kamarádkou do termálních lázní v Rajeckých Teplicích, kde vystavovala své sexy tělíčko v plavkách i přes to, že venku panuje mrazivé počasí.

Při pohledu na její figuru v plavkách by málokdo uvěřil, že je Jana maminkou rok a půl staré dcerky Verunky. Tu pro tentokrát nechala doma s manželem a rozhodla se, že si víkend užije jako dámskou jízdu. I když byly teploty hluboko pod bodem mrazu, zapózovala u bazénu jen v modro-bílých plavečkách.

Hned poté své tělo prohřála v jednom z několika lázeňských bazénů s teplotou 38 stupňů Celsia. Doleželová prý ale o postavu, kterou neměla ani v letech, kdy získala titul Miss v roce 2004, nijak zvlášť nepečuje. „Péče o holčičku je sama o sobě dost energeticky náročná - dlouhé procházky a věčné zvedání autosedačky jsou víc než hodiny strávené v posilovně,” svěřila se Jana, která vypadá stále skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám