Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Do dějin televizní zábavy se zapsal Videostopem a překvapil jako otec Fura v české verzi Pevnosti Boyard. Jana Rosáka (76) milují nejen diváci, ale také jeho vnoučata, která se se slavným dědečkem rozhodně nenudí.

Oblíbený moderátor bude od pondělka na Primě moderovat nový pořad Poklad z půdy, v němž bude společně s odborníky oceňovat starožitnosti, které byly ukryty pod vrstvou prachu. Samotný Rosák se za sběratele nepovažuje.

„Největšími poklady z půdy jsou nyní naše vnoučata. Nedávno jsme jim totiž s manželkou u nás doma na Mníšku upravili půdu na krásný pokojík jako dělaný pro dobrodružství. A jednou z věcí, která tam určitě nesměla chybět, byla truhlice s poklady,“ vyprávěl Rosák, který se nedávno rozloučil se seriálem Modrý kód. Moderátor si užívá tři vnoučata, dcera Zuzana je maminkou Lili a Ryana, její sestra Marie porodila Honzíka.

Také Rosák se v novém pořadu ledasčemu přiučí, protože v tomto oboru je stále laikem. „Jak stárnu, můj vztah ke starým věcem je vřelejší. Asi z kolegiality k ročníku narození, tedy vlastně vzniku, nebo sentimentality, to přesně nevím. Ale rozhodně se staré věci u mne nikdy nestaly předmětem investování, natož kalkulací,“ dodal moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám