Hlavní obsah
Článek

Hlavního hrdinu nové romantické komedie Buď chlap! ztvárňuje herec Jakub Prachař (40). Protože tématem snímku byla právě mužnost a dospívání v chlapa v souvislosti s milostnými vztahy, povídali jsme si na tohle téma. Kuba poprvé mluvil i na téma miminka s novou partnerkou Sarou Sandevou (26), která ho přišla na premiéru podpořit.

Zatímco jeho hrdina poté, co mu partnerka v podání Terezy Ramba (34) vyčte, že není dost chlap, odjíždí na kurz, kde by se měl dovednosti vyžadované od chlapa naučit, Kuba prý nic podobného zapotřebí nemá a nedostatek mužnosti mu žádná z jeho žen nepředhazovala. "Asi jsem byl vždycky dostatečně vyspělý. I když mentálně ne. To je mi někdy patnáct, někdy sedmnáct. Má to takové výkyvy a už asi zůstane do smrti," mínil a v našem videu se rozpovídal i o své sportovní a řemeslné zručnosti.

Protože nám zmínil svůj mentální věk, dostali jsme se i na téma dětí. Pětiletá dcera Mia, kterou má s exmanželkou Agátou Hanychovou (38), by ho mohla pomalu dohánět. "Řekl bych, že už mě přerostla. Holky jsou vždycky napřed. Ale to nevadí, žena vás v životě vždycky přeroste a tak to má být," smál se. Možná by to teď chtělo kluka. "Asi by to kluka chtělo, ale nevadilo by mi, kdybych měl další dceru. Holky jsou fakt lepší," řekl Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám