Hlavní obsah
Článek

Slavná česká rodačka Ivana Trump (†73) patří k francouzskému Saint Tropez podobně, jako ikonický četník v podání Louise de Funèse. Exmanželka úřadujícího amerického prezidenta ani letos nevynechala dovolenou na Azurovém pobřeží.

Světoběžnice Ivana nedávno svou návštěvou poctila českou metropoli a na Pražském hradě se mezi prominentními osobnostmi cítila jako ryba ve vodě. Vlivná podnikatelka je už čtyřikrát rozvedená, se svými bývali muži však udržuje přátelské vztahy. Zadobře je s Donaldem Trumpem, s nímž má tři potomky, i s posledním manželem. Ve Francii jí dělal společnost o 23 let mladší Rossano Rubicondi, se kterým se rozvedla před osmi lety.

Ivana se v Saint Tropez i v pokročilejším věku ráda vystavovala v bikinách. S blížící se sedmdesátkou to už ovšem s odhalováním nepřehání. Češka, která se teoreticky mohla stát první dámou USA, s přáteli relaxovala na jachtě. V plavkách se sice nepředvedla, ale v minišatech vystavila slunečním paprskům svá stehna. A nebyla by to Ivana, kdyby nebyla ověšená šperky jako vánoční stromeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám