Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení výročních filmových cen Český lev se kvapem blíží, a tak už je na světě i známý duel dvou známých osobností, který obvykle slavnostnímu večeru předchází, a který na několik týdnů zaplaví české televize. Tentokrát si hlavní sponzor celého večera vybral do známého souboje názorů herce Pavla Lišku a herečku Ivanu Chýlkovou (60).

A oproti minulým ročníkům uvidíme věci, které jsme určitě ještě neviděli. Režisér David Ondříček totiž v žižkovských ateliérech téměř svlékl donaha Pavla Lišku. Jenže tím zdaleka známý režisér neskončil. Pavel si tak ještě vyzkoušel, jak mu to sluší v dámských lodičkách, nebo v upnutých elasťácích, které více odhalovaly, než skrývaly. Není proto divu, že Ivana Chýlková často nedokázala zakrývat přívaly smíchu, které jí natáčení způsobovalo.

Vedle vizuálních zážitků se ovšem diváci dočkají od obou hlavních protagonistů i zajímavých názorů obou na otázky života a smrti. Pavel Liška si například myslí, že manželství je krásná věc a že by se mělo slibovat na celý život. Ivana má naopak raději city než obřady a manželství by slibovala až „na konci života“. Od Pavla Lišky se také dozvíte, že se dají kousat bublinky a že nejlepší oblečení na motorku jsou právě polokožené elasťáky.

Reklama

Další články

Načítám