Hlavní obsah
Článek

Pořad Tvoje tvář má známý hlas přináší účinkujícím velkou slávu, ale může mít také velmi nepříjemné následky! Asi největší obětí internetové šikany u nás se stala bývalá soutěžící a současná porotkyně Iva Pazderková (44). Nad urážlivými komentáři a výhrůžkami pořád dokola jen štkala, až se nakonec rozhodla udělat rázný krok.

Kdo někdy na oficiální veřejný účet Ivy na sociální síti zavítal, ten nestačil žasnout. Hateři (volně přeloženo nenávistníci) zde častovali herečku a komičku těmi nejsprostšími výrazy. Zesměšňovali ji kvůli vzhledu, extrémně kritizovali i její pracovní výkony. A došlo i na zmíněné výhrůžky.

Na to jsou všeobecně umělci zvyklí, ale křehká psychika Pazderkové to už nevydržela.

„Tolik si vážím toho, že jste psali a co jste psali. Všechno jsem přečetla a zase brečela,“ napsala ve svém posledním statusu před zrušením účtu.

„S nikým nebojuji, nemám tu potřebu. Jen nechci mít něco, co mi přináší více starostí než radosti. A vlastně si myslím, že není správné moci beztrestně se navzájem sprostě urážet, vyhrožovat a šířit nenávist,“ vysvětlila dál.

Kritiku prý bere. „Ale nadhled má své limity a já nemám povinnost mít práh únosnosti jinde než kdokoli jiný,“ doplnila.

Na to se jí dostalo obrovské podpory ze strany opravdových fanoušků. Jenže někteří si nemyslí, že by dělala dobře. „Jen tím nahráváte těm bullies (tyrani, ti, co se dopouštějí šikany – pozn. red.) z komentářů,“ tvrdí jedna z obdivovatelek.

Reklama

Další články

Načítám