Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) poprvé viděla obě své dcery Natálii a Karolínu společně na přehlídkovém mole. Mladší dvanáctiletá Karolínka šla svoji první módní přehlídku. "Beata Rajská (61) před pár dny volala a ptala se, kolik je mladší dceři. Řekla jsem, že dvanáct, a ona, že pro ni má model. Tak jsem to Káje řekla a klaplo to. Vzniklo to spontánně. Kájinka má zážitek," řekla Super.cz Iva.

Žádné velké nácviky se nekonaly. "Ona na to vůbec neměla čas. Dvakrát se prošla na terase tam a zpět. A až dnes na zkoušce. Byla moc statečná. Opravdu to nezkoušela a na hudbu už vůbec ne," prozradila Kubelková.

Sama přehlídku moderovala. S předváděním už prý nadobro sekla. "Já už nepůjdu. Co bych tam dělala? Já už si radši s lidmi povídám. Naposledy jsem šla dva roky zpátky pro Jarku Sedláčkovou. Tenkrát jsem řekla, že to je přehlídka poslední, a opravdu byla," vysvětluje.

"Většinu času moderuju, to mi vyplňuje nejvíc profesní kalendář. Já už na přehlídky nepatřím. Je potřeba dát prostor mladším," dodala Iva na módní show Beaty Rajské na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám