Hlavní obsah
Článek

Akční víkend na čtyřech kolech! Tak nějak vypadají poslední dva dny zpěvačky Ilony Csákové (53), která se kvůli pracovním závazkům neustále přemisťuje.

„Včera jsem zpívala na jedné akci v Rakousku, dnes jsme se přesouvali na Konopiště na narozeninový koncert rádia Blaník a cestou jsme ještě stihli zastávku a romantickou procházku Českým Krumlovem. No a hned z Konopiště uháníme na večerní koncert s kapelou Laura a její tygři do Aše,“ nastínila svůj program Super.cz Ilona.

Na Konopišti dnes zpěvačka nebyla náhodou. „Na rádiu Blaník budu mít svůj pořad, který budu moderovat. Bude se jmenovat Písničky vašeho života. Musím říct, že dnešní atmosféra byla naprosto fantastická. V publiku bylo 10 tisíc lidí. Náležitě jsem si to užila a doufám, že diváci také,“ dodala zpěvačka.

Ilonu při těchto složitějších přejezdech pravidelně doprovází její manžel Radek Voneš, s nímž má zpěvačka syny Daniela a Dominika.

„Sami uznáte, že mám jako máma dvou kluků občas pěknou honičku, když chci všechno stíhat. Radek mi pomáhá, báječně se o mě stará a opatruje mě,“ vysekla svému muži poklonu pěnice, která už brzy představí světu novou desku, na níž bude i duet s Karlem Gottem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám