Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá topmodelka Heidi Klum (50) patří ke stálicím v módním průmyslu, ale své drápky začíná vystrkovat i její krásná osmnáctiletá dcera Leni. Ta už maminčinu profesi také několikrát okusila, ale zatím si jejích předností všímají hlavně fanoušci na sociálních sítích, kteří každým dnem přibývají. Naposledy se Leni pochlubila fotkou v bikinách, kde nechala vyniknout své přednosti.

Mladinká kráska, jejímž otcem je podnikatel a investor ve F1 Flavio Briatore, na snímku zaujala útlou postavou, kde o to víc vynikl její hrudník v trojúhelníčkovém plavkovém vršku. K němu měla oblečené volné tepláky a na nohách obutou nízkou kotníčkovou verzi zimních bot UGG, které jsou stále v kurzu i u mnohých celebrit, které je stejně jako Leni nosí v každém ročním období.

Přestože má dívka za sebou už několik kampaní a přehlídek pro slavné módní domy, jejím dosavadním největším úspěchem je kontrakt se značkou Dior, tváří jejíž kosmetické řady se letos stala. Pro dívku, kterou stále občas potrápí akné, což na podporu dalších dospívajících dívek sama odhodlaně sdílí na Instagramu, je jistě velká čest.

Nechme se překvapit, kam povedou její další kroky a zda se jí podaří dosáhnout takových úspěchů v branži jako její mamince. Předpoklady a odhodlání k tomu rozhodně má...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám