Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) si našla nový džob. Toho, že se vrhla na ruční práce, jsme si všimli na sociálních sítích. Heidi začala vyráběním originálních náramků a dostala se až k vánočním ozdobám. Svoje výrobky prodává, aby obohatila ztenčující se rozpočet.

"Je to znouzectnost, trochu i z nudy, protože jsem pořád zavřená doma a maximálně jdu do lesa se psem. Takže jsem začala s korálky pracovat, abych se z toho úplně nezbláznila," svěřila Super.cz zpěvačka, která už má zakázky i na celé kolekce ozdob. "Zatím se prodalo asi dvacet kusů i setů," pochlubila se.

"Zpěv mi ale strašně chybí, hlavně zpětná vazba publika. Dneska jsem zpívala od září poprvé a měla jsem docela trému. Už ani nevidím světlo na konci tunelu, nebaví mě ty hlasivky trénovat a jsem ráda, že jsem to vůbec dala," dodala po svém vystoupení pro projekt Hejbejte se a zpívejte cvičitelky Hanky Kynychové (56), které se vysílalo online do dětských domovů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám