Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než se dokopala ke svému vlastnímu diáři, trvalo to docela dlouho. Cvičitelka Hanka Kynychová (56) dávala přednost jiným projektům, například akci pro dětské domovy Hejbejte se a zpívejte. Nicméně i diář, který ve svém fitku nechala slavnostně pokřtít známými dámami, je konečně na světě.

"Přes léto jsem si k tomu sedla a dávala dohromady střípky, které by mohly být pro ženy motivační. Nakonec jsem dala dohromady materiál, který pokryl všech dvanáct měsíců a snad se mi podaří, aby motivoval ženy k tomu, že zdravý životní styl jim může přinášet radost stejně jako mně," míní.

A co v diáři najdeme, když už se na Nový rok rozhoupeme k předsevzetí? "Hlavně bych chtěla říct, že předsevzetí neuznávám. Je lepší si je nedávat a jít pomalu po menších cílech. Třeba začít tím, že si budete kupovat zdravé potraviny, protože bez nich cvičení nefunguje. Cvičení je ale v diáři hodně, od rad, jak si vylepšit partii břicha, až po cviky proti bolestem zad," odtajnila jen část obsahu Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám