Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před kamerou často natáčela fyzicky náročné scény, ve kterých se statečně nenechala zastupovat kaskadérkou. Hana Vagnerová (41) na své fyzičce soustavně pracuje. V minulosti se věnovala kitesurfingu a dodnes ji baví akrobacie na obří trampolíně.

„Stále chodím do Tyršova domu na kurzy trampolín, protože mě akrobacie nesmírně baví. Bohužel díky svému zaměstnání nemůžu chodit pravidelně, a tak skočím víceméně to samé jako třeba před 3 lety. Což je teda lehce frustrující, zvlášť když kolem sebe vidím, jak se všichni zlepšujou," řekla s úsměvem sympatická herečka a jedním dechem dodala: „Ale nevzdávám se.“

Herečce prý také v poslední době učaroval tanec. „Zároveň jsem začala chodit do Tanečního sektoru na kurzy k tanečnici Zee a to je úplně super,“ říká s nadšením Hana Vagnerová, kterou jsme zpovídali během wellness dne magazínu Harper's Bazaar, kde došlo na podstatně klidnější aktivity, jako byly meditace a cvičení jógy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám