Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) zabodovala. Na prestižní světové soutěži Mr. Universe, kterou absolvovala v kategorii bikini fitness, vybojovala zlatou medaili. Mašlíková si výzvu v podobě mistrovství světa nadělila ke 40. narozeninám. Téměř půl roku dřela každý den ve fitku, jedla speciální stravu a nyní se může pochlubit skvělými výsledky.

Hanka soutěžila ve dvou kategoriích. V kategorii Beginners, tedy začátečníci, vybojovala zlato, v Masters bikini fitness pak bronz. Už dopředu avizovala, že jde bojovat o medaili, ne se jen zúčastnit. Vytouženému cíli podřídila naprosto vše.

„Nebudu lhát, že to nebolí. Ráno vstávám bolavá, usínám bolavá. Je to obrovský zápřah. Do toho jídlo, to je teprve náročné. Musím mým klukům vařit, a vlastně se toho nesmím ani dotknout, nesmím ochutnat. Prakticky jím jen suché maso s rýží, vejce. Je to masakr, ale vím, za čím si jdu,“ řekla Super.cz měsíc před závody Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám