Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) dře na soutěž bikini fitness a o výsledky svého snažení se dělí s fanoušky na sociálních sítích. Hanka má 37 dní do soutěže a už teď má břicho jako skálu. „Můj trenér Martin Svoboda si vytvořil své první monstrum,“ směje se modelka a moderátorka.

Mašlíková opravdu tvrdě maká, jak totiž Super.cz řekla, nechce se jen zúčastnit, jejím cílem je uspět. Cesta k němu ale není vystlaná růžemi.

„Nebudu lhát, že to nebolí. Ráno vstávám bolavá, usínám bolavá. Je to obrovský zápřah. Do toho jídlo, to je teprve náročné. Musím mým klukům vařit a vlastně se toho nesmím ani dotknout, nesmím ochutnat. Prakticky jím jen suché maso s rýží, vejce. Je to masakr, ale vím, za čím si jdu,“ svěřila Hanka.

Ne všem se její vyrýsovaná postava líbí, a někteří lidé se to nezdráhají dát najevo a kritizovat Hanku veřejně. „Nezajímá mě, jestli se to někomu líbí, nebo ne, ať si každý nakládá se svým tělem po svém,“ vzkázala s tím, že je na svou formu velmi pyšná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám