Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Hana Reinders (41) už se nám pěkně zakulatila, a tak není divu, že chtě nechtě musela opustit jednu ze svých prací. V televizi ve Snídani s Novou zatím nekončí, ale už dál nesmí riskovat v těhotenství při nebezpečných tricích v Divadle kouzel Pavla Kožíška. „S rostoucím těhotenským bříškem se už nemůžu vejít do některých kouzelnických rekvizit, takže bohužel končím,“ prozradila Hanka. Už za ni ale našli velmi sexy náhradu!

S vystupováním při čarování se ale nechce nadobro rozloučit. „Představení pro děti, kde nikam nezalézám ani se nekrčím v minimálním prostoru, budu hrát až do porodu, pokud to půjde. A na podzim se už chci zase vrátit do divadla, protože kouzlení mě fakt baví. V Divadle kouzel vystupuji už devátým rokem a doufám, že mi to ještě chvíli vydrží,“ řekla Hanka.

Ta se už potkala se svou nástupkyní a předala jí symbolickou kouzelnickou hůlku. Jde o finalistku České Miss Denisu Grossmannovou. „Před třemi roky jsem byla v divadle na představení a v duchu jsem si říkala, že taková práce by mě taky bavila. A nyní se mi moje přání splnilo. Asi začnu věřit na kouzla,“ přiznala modelka.

Tu šokovalo, že i když některé „čáry, máry“ vypadají navenek v pohodě, ve skutečnosti jsou fyzicky velmi náročné. „Největší problém při zkoušení mám zatím při tom, když mě vystřelují z děla nebo na skluzavce času,“ přiznala dívka, která studuje vysokou školu, konkrétně zdravotnickou. Brzy z ní bude profesionální uspávačka - anestezioložka.

„Diváky v hledišti snad uspávat nebudu,“ dodala s úsměvem Denisa Grossmannová.

Reklama

Další články

Načítám