Hlavní obsah
Článek

Diváci nekonečného seriálu Ulice přijdou o svou největší hvězdu. Hana Maciuchová (†75) alias přísná učitelka Miriam Hejlová v seriálu po deseti letech končí. V příštím roce se chce vitální herečka věnovat především divadelním projektům.

"Už nedokážu zvládat podle svých představ obojí, proto nyní zase odcházím, můj tatínek mě nabádá, abych se starala o svoji energetickou rezervu. Musím ho poslouchat, proto potřebuji volit a regulovat své pracovní aktivity," řekla Hana Maciuchová.

Pokud by se ale chtěla do Ulice znovu vrátit, má dveře neustále otevřené. Scenáristé totiž Miriam pošlou na dovolenou, a tak nebude problém ji na televizní obrazovky opět vrátit, což se stalo už před pěti lety, kdy si Maciuchová vzala pauzu v seriálu poprvé.

Momentálně to ale s odpočinkem myslí vážně. "Postava Miriam mi přinesla v Ulici spoustu krásné, zajímavé a emocionální práce. Chtěla bych všem mým spolupracovníkům různých profesí poděkovat za přátelství a profesionální práci. Nikdy mě nenechali na holičkách," rozloučila se Maciuchová.

Mimo odchodu profesorky Hejlové čeká ale na diváky ještě jedno překvapení. Už na podzim se do Ulice na delší čas vrátí divácky oblíbená postava kadeřnice Digi (Michaela Maurerová).

Bude vám Hana Maciuchová chybět v seriálu Ulice?
Ano, škoda, že odchází, je to má oblíbená herečka
88,8 %
Ne, Ulice se obejde i bez Maciuchové
5,7 %
Ne, stejně si myslím, že se do Ulice zase vrátí
5,5 %
Celkem hlasovalo 20049 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám