Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V noci ze čtvrtka na pátek byla Hana Krampolová (†59) v tuniském Sousse hospitalizována na místní soukromé lékařské klinice. Ta patří mezi nejlepší v oblasti a o manžeku Jiřího Krampola (85) tam pečují po dalším kolapsu organismu.

Hanka nebyla schopna udržet v sobě jakoukoli potravu, zvracela a byla naprosto vyčerpaná, když ji taxíkem do nemocnice přivezli. Je umístěna na jednotce intenzivní péče, za skleněnou stěnu mají přístup pouze lékaři, kteří provedli řadu vyšetření, aby zjistili, jak Krampolové, která je napojena na infuze s umělou výživou a vitamíny, co nejlépe pomoci.

Krampola infomovali, že výsledky testů by měly být známé během sobotního odpoledne. Krátce po poledni se tedy na kliniku herec vypravil. Již dopoledne se ale prý Hanka cítila subjektivně lépe a chtěla hlavně za manželem.

Její názor sdíleli i lékaři, protože už dnes večer by měla být přesunuta do běžného pokoje. "Už jedla, k obědu měla špagety a kuře," řekl Krampol, který má samozřejmě z rychlého zlepšení zdravotního stavu své ženy velkou radost. "Ráda by si to tady ještě užila, opalovala se a vykoupala v moři," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám