Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gisele Bündchen (43) nemohla být po historické výhře týmu jejího manžela Toma Bradyho na letošním Super Bowlu pyšnější. Quarterback Patriotů se radoval z výhry proti losangeleským Rams jako malý kluk. Vyhrál totiž pošesté. Jeho krásná žena a děti u toho samozřejmě nemohly chybět.

Za Bradym vyběhla rodinka na hřiště a všichni se dojemně objímali. Přestože by Bündchen byla raději, kdyby její manžel už nehrál, vypadala opravdu nadšeně, stejně jako Benjamin (9) a Vivian (6).

„Tom fotbal tolik miluje, že ho to musím nechat dělat, chci, aby byl šťastný,“ svěřila Gisele v show Ellen DeGeneres, ale také doplnila, že je podle ní americký fotbal nebezpečným sportem a bojí se tak o zdraví svého muže. Brady se však do důchodu rozhodně nechystá a ostatně ani jeho žena. Ve stejném rozhovoru se brazilská topmodelka svěřila, že její kariéra skončí, jedině až umře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám