Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Gabriela Partyšová (45) dostala novou příležitost v podobě moderování pořadu Top Star, radovala se. Už po dvou pokračováních ale úplně nadšeně nevypadá. Stres z rozporuplných reakcí diváků a nekonečné diskuze o podobě pořadu s jeho tvůrci moderátorce ubírají kila i elán.

Když Gábina v jednom obchodním centru uváděla novou módní značku na český trh, vypadala hodně unaveně a šaty, které měla předem vybrané, z ní málem spadly. "Je to složité, zvykám si, že si nemůžu říkat to, co bych sama chtěla, ale jen odříkávat předem napsané věty. Nejsem na to zvyklá," postěžovala si Super.cz.

Bývalá veselá večírková královna tak i v růžových šatech vypadala, jako by se chystala na pohřeb. Když měla Gábina nejštíhlejší období, vážila při svých 165 centimetrech devětačtyřicet kilo. Pak dvě kila přibrala, ale nyní se zdá, že je ze všech těch stresů hubenější, než byla kdykoliv předtím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám