Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Snídaně s Novou a Prásku Gabrielu Farnbauerovou Partyšovou (45) dnes už můžete vídat hlavně v televizi. Večírky a další společenské události prý zcela dobrovolně vyměnila za teplo rodinného krbu a společnost svých nejmilejších.

„Jsem spokojená v manželství. Můj život se v posledních měsících hodně zklidnil. Večery teď trávím hlavně doma. Je to ideální také proto, že před čtvrtou hodinou ranní vstávám do televize,“ říká moderátorka, která už si pracovní zakázky vybírá.

„Nedávno jsem například na Pražském Hradě moderovala akci Interpolu. Člověk se tak má šanci setkat s lidmi, které by běžně na večírku nepotkal," dodává Partyšová s tím, že na sobě stále pracuje.

„Dvakrát týdně chodím na angličtinu do stejné školy jako Kristian. Taky teď pravidelně cvičím jógu. Zaměstnává se mozek i tělo a je mi fajn,“ tvrdí Gabriela, která štíhlou postavičku ukázala i na nových fotkách.

„Nafotila jsem je pro mou kamarádku z Hradce Králové. Je to fajn móda. Může se v ní cítit dobře leckterá skoro čtyřicátnice,“ uzavírá se smíchem Gabriela, které to na nových fotkách opravdu sekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám