Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Gabriela Gunčíková (30) měla dnes odpoledne poslední zkoušku před velkým finále Eurovize, které se uskuteční dnes večer. Během toho vystoupí 26 soutěžících, z nichž vzejde nástupce loňského vítěze Månse Zelmerlöwa, a také jeden hvězdný host. Jak již Super.cz informoval, ve stockholmské Globe Areně zazpívá Justin Timberlake, který zde představí svou novinku Can’t Stop The Feeling. Televizní diváci budou moci celou show v přímém přenosu sledovat na ČT1.

Timberlake vystoupil i včera během generálky pro poroty, které již mají odhlasováno. Výsledky jsou zapečetěny a budou zveřejněny dnes večer a poté přičteny k hlasům diváků. „Byli jste úžasní, vážně,“ pochválil zpěvák soutěžící, které přišel pozdravit do tzv. green room - místa, kde finalisté a jejich delegace zasednou po svých vystoupeních a budou čekat na verdikt.

Naše reprezentantka Gábina Gunčíková bude o diváckou přízeň bojovat hned jako druhá v pořadí. Po 14 dnech ve Stockholmu strávených má za sebou poslední zkoušku. „Jsem připravená a už chci večer zpívat. Zatím ani nejsem ve stresu, to bývám až chviličku před tím, než jdu na pódium. Do té doby se vždycky těším,“ řekla Super.cz Gábina. Večer před diváky předstoupí s tím si vystoupení hlavně užít. „A způsobit husí kůži co nejvíce lidem, aby z toho měli zážitek a aby pro nás hlasovali.“

Favorita Gunčíková nemá. „Mně se líbí hrozně moc interpretů. Líbí se mi Belgie, Bulharsko, Anglie... Je tu spousta žánrů a hlavně spousta skvělé muziky, takže si nedokážu vybrat jednoho,“ řekla.

Ve finále je letos skutečně mnoho dobrých zpěváků, a co se žánrů týče, tak nejen pop, ale třeba i indie rock.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám