Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době bulvár o Gabriele Bártové (35) mluví hlavně v souvislosti s jejím probíhajícím rozvodem s rockerem Vaškem Noidem Bártou. Okatá brunetka se ale snaží stavět na vlastní nohy, za což mluví skutečnost, že se po rodičovské dovolené vrátila do pracovního procesu. Od září Gábina učí zase na prvním stupni.

„Terezka šla do školy a já nastoupila do práce. Učím třeťáčky, jsem jejich třídní. Občas taky učím matematiku,” popisuje změnu kráska.

My jsme Gábinu nepotkali za katedrou, ale před objektivem fotoaparátu při focení kalendáře jejího domovského salonu krásy. „Jsou to dva extrémy - učit, nebo dělat modeling. Tahle činnost mě moc baví, vždycky jsem to chtěla dělat. Mnohem víc mě ale naplňuje být paní učitelkou. Tam je práce hned vidět, děti dělají obrovský pokrok. To je kouzelný,” říká Gábina. Jako třídní je Dvořáková asi velmi oblíbená. „Je to fajn, když se děti těší do školy. Volají mi rodiče, že jejich dítě chce jít do školy i v neděli,” směje se Gábina.

Pro Gábinu to byla přece jen změna, když po mateřské nastoupila do práce, mnohem větší šok to byl ale pro její dceru Terezku, která nastoupila do školky. „Terezka si musela zvyknout, bylo to krušný. Každá maminka mi dá za pravdu, že děti jsou na rodiče fixované, občas pláčou a nechtějí do školky. Nakonec jsme to ale zvládly a teď už se do školy těší a já můžu v klidu pracovat,” oddychla si Gábina Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám