Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za manželskou krizí hudebníka Václava Noida Bárty (43) a jeho manželky Gábiny (35) prý stojí i někdo třetí. Gábina má prý velmi blízko ke svému plastickému chirurgovi Patrikovi. S ním se modelka dokonce objevila i na únorovém Česko-Slovenském plese, kde ohromovala svým hlubokým výstřihem. S informací přišel Blesk.

Gábinu i Noida jsme požádali o vyjádření, zda je plastický chirurg skutečně jedním z důvodů rozchodu."Manželce jsem věřil, nevím, co víc říct. Dlouhodobá nevěra prostě člověka zasáhne," řekl Super.cz Noid, který i tak chce manželství zachránit. Už kvůli jejich malé dceři Terezce. "Určitě. Stoprocentně se o to pokusím," dodal zpěvák. Bártová na zprávu Super.cz nereagovala.

Noid to bude mít ale těžké. Bártová v úterý vydala prohlášení, kde se sice nezmiňuje o nevěře, ale záchraně manželství v podstatě nedává žádnou šanci a nepřímo z jeho konce viní Noida.

"Protože zdravý vývoj mé dcery je pro mne, jako matku, jednoznačně prvořadý, další eskalaci této krize jsem se po dlouhé a zralé úvaze rozhodla definitivně vyřešit. Ráda bych věřila, že si Václav z našeho rozvodu dokáže vzít ponaučení a jednou provždy se zbaví všeho zlého, co dlouhodobě a hluboce narušovalo náš vztah," řekla.

Teprve se ukáže, zda manželé najdou znovu společnou cestu.

Reklama

Další články

Načítám