Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Estetických úprav svého zevnějšku zřejmě nikdy nebude mít dost. Česká Barbie Gabriel Jiráčková (24) má za sebou už řadu plastických operací, jednou z posledních byla v loňském roce úprava velikosti poprsí. Ty si z velikosti 8 nechala blondýnka zvětšit na velikost 10. A jak se zdá, se svým hrudníkem je konečně spokojená.

„Do osmnácti jsem měla prsa svá. Doktor na konzultaci si tenkrát na první pohled myslel, že jdu už na druhé zvětšení. Měla jsem přírodní čtyřky, díky tomu mám teď při implantátu o objemu 725 ml v součtu mnohem větší velikost,“ svěřila se Super.cz nedávno blondýnka. Svým nadupaným hrudníkem se nyní Gabriel také pochlubila.

A to rovnou na odvážném snímku z postele. Odvážná blondýnka má ale nyní ještě víc důvodů k radosti. Nechala si nově upravit svůj chrup, který ji od dětství trápil a kvůli kterému dokonce zažila šikanu. „Konečně se mohu usmívat, a tak se svými novými zoubky pochlubím! Po 12 letech útrap a omezování kvůli úrazu v dětství, jsem totiž konečně odhodila fóliová rovnátka a nechala si zoubky takhle krásně vybělit,“ svěřila se Česká Barbie.

„Jestli jsem někdy z něčeho měla opravdu komplex, tak to byly právě zuby. Jsou vizitkou každého člověka a já za ně byla nejprve šikanována a pak i hejtována,“ svěřila se blondýnka, která snad na nějakou dobu bude se svým zevnějškem spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám