Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco zpěvačky si už týdny moří hlavu, jakou róbou oslní na sobotním předávání cen Český slavík Mattoni, pánové takové starosti nemají. I když se řada z nich, a podle našich informací třeba i rocker Pepa Vojtek (58), radí se stylistou, aby neudělali ve Státní opeře ostudu.

Jiní se ovšem naopak pořádnou ostudu udělat chystají. Ve snaze šokovat se tak už kapela NightWork objevila na jednom ze slavnostních večerů, kde je dress code black tie, v teplákových soupravách. Propagovala tak jeden ze svých songů, což mělo alespoň logiku.

Letos se ale chlapci, kteří oznámili rozpad své formace a hodlají skončit jediným megakoncertem, rozhodli překvapit ještě více. Na pódiu se hodlají ukázat téměř tak, jak je pánbůh stvořil. Podle informací Super.cz si Vojtěch Dyk (38), Jakub Prachař (40), František Soukup (40) i další členové skupiny nechali ušít boratovské plavky. Máme se tedy na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám