Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) neudržela během přebírání stříbrného slavíka emoce na uzdě a slzy tekly jako hrachy. I když je stálicí české pop-music a ceny přebírá často u nás i v Polsku, poprvé se před národem rozplakala.

"Dnes jsem nečekala, že to přijde a budu výš, než jsem kdykoli byla. To mě dojalo. Počítala jsem s třetím místem a níž, tohle jsem vůbec nečekala. Dojalo mě to hrozně," vysvětlila potoky slz zpěvačka.

"Je pro mě úspěch obhájit třetí, po dvanácti letech, co zpívám, jsem výš nekoukala. Zase budu brečet. Celej můj tým maká fakt hodně v Čechách i v Polsku a jsem ráda, že to někdo vidí a ocenil," vysvětlila.

Na slavíky přišla opět v extravagantní róbě polských tvůrců a dala pořádně pohlédnout do svého dekoltu. Ewa se poprvé objevila na velké akci coby novomanželka. Doprovodil ji její muž Martin Chobot.

"Svědčí mi to evidentně, ne? Zpívám romantický písničky, brečím, tahám děti na pódium," prozradila o manželství Ewa. Spekulace, že by čekala miminko, ale vyvrátila. "Chtěla jsem se vdávat, nemusela jsem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám