Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) si jako každý rok nenechala ujít křest kalendáře Aleše Cibulky. Měli jsme radost, že už je po zdravotních potížích, kdy musela na začátku září rušit koncerty, zase fit a těší se na další práci.

"Byla jsem nemocná, ale už je všechno v pořádku. Včera jsem zrovna zase začala s vystupováním. Nějaká práce šla přeložit, tak si to budu teď dodělávat. Něco bohužel přeložit nešlo, protože se to vázalo k určité situaci, třeba vinobraní ve Znojmě nebo na Slovensku dny města Skalice. Ale další vystoupení, rádia a nahrávání přeložit šlo, takže mám co dělat, když zatím držím pohromadě," řekla nám Eva Pilarová.

Ráda by vydala i novou desku. "Tenhle měsíc budu točit jednu vánoční písničku a mám připravený materiál na nové CD, ale jak už to tak bývá, zatím to hapruje na sponzorech. Snaha tady je, repertoár je, a docela hezký, ale uvidíme, jak to dopadne," svěřila.

Zpěvačka si užívá i spolupráci s mladšími muzikanty. "I díky tomu jsem lehčeji překonala takovou nepříjemnou nemoc, protože jsem nabušená energií. V létě jsem jezdila fesťáky s Wohnoutama, ještě mě s nimi čeká jedno vystoupení, když budou slavit dvacet let na scéně. Takže pohoda. Která ženská v mých letech může být spokojená v tom směru, že si ji zvou na jeviště takhle mladí kolegové? To je hrozně pěkný," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám