Hlavní obsah
Článek

Ještě předloni si mohla užívat prázdnin. Od letošního léta ale herečka Eva Josefíková (34) divadelní prázdniny vypustila. Ostatně v seriálu Tátové na tahu, v němž ji můžeme v současné době vídat, je už maminkou tří dětí, takže už je oficiálně velká.

"Do loňského roku jsem nebyla součástí žádné letní scény a od letošního léta jsem začala hrát na letní scéně Ungeltu a to příští mě čeká ještě letní scéna Kalichu pod žižkovskou věží. Takže léto pro mě je od nynějška hlavně divadelní. Ale hraje se večer od osmi, tak koupaliště nebo výlety i tak stihnu," usmívala se herečka.

"Povolání herečky je fajn, protože když člověk potřebuje, tak si může ty prázdniny teoreticky udělat i někdy jindy. Navíc, když máte štěstí a dostanete roli, tak stejně natáčíte, protože přes léto, už kvůli počasí a tomu, že je dlouho sluníčko, se točí asi nejvíc projektů," doplnila Eva, která minulé léto natáčela právě Táty na tahu.

Příští léto Evu uvidíme pod žižkovskou věží v divadelní komedii Čas pod psa, kde hraje s Terezou Kostkovou a Mášou Málkovou. S oběma se vrací i na letní scénu Ungeltu s představením Kdokoli může dělat cokoliv.

A co natáčení? "Momentálně jsem na chvilku zase naskočila do Modrého kódu, takže diváci by mě mohli vidět někdy na jaře. Záležitosti roku 2019 si zatím nechám pro sebe, abych to nezakřikla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám