Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno vstoupila do kin moderní filmová love story režiséra Vladimíra Michálka Pohádkář, která vznikla na motivy stejnojmenného bestselleru Barbary Nesvadbové (49).

V hlavních rolí se společně potkali oblíbené herecké stálice Jiří Macháček a Aňa Geislerová (48), které poprvé v českém filmu doplnila hvězda světového modelingu Eva Herzigová (51).

A právě Herzigová si hned pěkně zostra střihla s Macháčkem vášnivou milostnou scénu. Topmodelka se samozřejmě neváhala ve filmu aspoň trochu svléknout, a tak si při pohledu na její výstavní postavu jen v kalhotkách přijde na své také publikum složené ze zástupců silnějšího pohlaví.

Pohádkář je milostné drama muže, který si vybudoval dva souběžné životy se dvěma krásnými ženami. Ženy jsou pro něho výzvou, vášní i inspirací, jsou objektem lásky i lži, kterou buduje s takovou samozřejmostí, že si ji vlastně ani neuvědomuje.

Herzigová ztvárňuje ženu jménem Karla. „Karla je žena ve středním věku, která si uvědomí, že nikdy neprožila tu pravou lásku a v tomhle ztroskotanci ji najde. Prožívají spolu vášeň, ty krásné věci, které by si měli prožít všichni,“ charakterizovala svou postavu modelka. Macháček se v Pohádkáři spustil také s Aňou Geislerovou, s níž postelové scény natáčel v minulosti. S českou topmodelkou byl ale ve filmové posteli poprvé.

Reklama

Další články

Načítám