Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska Emily Ratajkowski (32) patří k nejvytíženějším světovým modelkám. Atraktivní Britka se totiž pyšní možná nejkrásnějšími čistě přírodními ňadry v šoubyznysu, a tak není divu, že o její svůdné tělo mají velký zájem i ty nejvěhlasnější značky. Emily své křivky předvedla už v celé řadě kampaní na spodní prádélko a na nedostatek práce si rozhodně nemůže stěžovat.

Přírodními poklady však ohromuje nejen před objektivem módních fotografů. Středem pozornosti je tato vyzývavá modelka i na dovolené. Naposledy vzbudila rozruch na pláži v Mexiku, kde se opalovala sice v jednodílných, ale velmi sexy plavkách, ve kterých vynikl nejen její obdařený hrudníček, ale i pevný zadeček.

Fotografům celebrit, kteří se v tuto chvíli nacházeli v blízkosti vyvinuté brunetky, se musel doslova zatajit dech. O žhavý materiál totiž rozhodně neměli nouzi. Ratajkowski se prosadila nejen jako modelka.

Příležitosti v posledních letech dostává také na filmovém plátně. Malou, ale o to zajímavější roli měla v thrilleru Zmizelá, loni jste ji mohli registrovat v osmidílné sérii Easy vedle Malin Åkerman a Orlanda Blooma a letos se představí rovnou ve dvou hlavních rolích v thrilleru In Darkness a v romantickém snímku Cruise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám