Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Skutečnost, že má Chris Hemsworth (40) doma učiněný poklad, není žádnou novinkou. Manželka filmového Thora nyní opět potvrdila, že je i jako trojnásobná maminka neuvěřitelně sexy.

Statný Australan se oženil s křehkou Španělkou, s níž tvoří na premiérách zajímavou dvojici. Chris je totiž o hlavu vyšší než Elsa a od sebe je dělí nepřehlédnutelných 30 centimetrů. Výrazný výškový rozdíl ovšem není pro jejich vztah překážkou. Elsa Pataky (40) je mimořádně atraktivní i při svých 161 centimetrech.

Atraktivní blondýnka, která si zahrála v adrenalinové sérii Rychle a zběsile, své tělesné přednosti nevystavuje je na filmovém plátně, ale úspěch slaví také jako modelka. Čtyřicetiletá maminka čtyřleté Indie Rose a dvouletých dvojčat Tristana a Sashy navíc nepředvádí zimní kabáty, ale může si dovolit prezentovat rovnou průsvitné prádélko.

V nejnovější kampani španělské značky Women´secret se Elsa Pataky ukázala jako sexy burleska. V mimořádně žhavém spotu vystavila své pevné tělíčko, jaké by jí mohly závidět i dvacítky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám