Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na léto Dominika Myslivcová (29) čekat rozhodně nehodlá, a proto sbalila kufry a frnkla do teplých krajů. Svou cestu zahájila v Thajsku, kde se nechala hýčkat přepychem.

„Chce to nabrat trošičku těch asijských paprsků, poctivě se mažu, tak snad se poprvé za svůj život na dovolené nespálím. Dnes večer jdeme omrknout město,“ zdravila z bazénu v Bangkoku blogerka posedlá růžovou a pochlubila se svou postavičkou v bikinách.

Později přidala i historku, která se jí při poznávání hlavního města Thajska přihodila. „Bylo to tady fajn. I když teda některé věci jsem zrovna vidět nemusela. Už jste někdy slyšeli o jejich vyhlášené Ping pong show? Já si chtěla dát jeden drink v naprosto normálním baru, bohužel jsme vešli do nesprávných dveří. Po ani ne minutě jsme z toho baru vystřelili a šli se raději odreagovat na masáž... A místo masérky mě přijde masírovat transvestita? No mám dost, tady fakt nevíte, co a koho čekat,“ čílila se na Instagramu marnivá blondýnka, která se stala svědkyní tradiční erotické show, při níž si dívka zavede do intimních míst pingpongový míček a ten pak vystřeluje do vzduchu.

Po tomto zážitku se pak vnadná kráska jela uklidnit i se svým tajemným doprovodem na ostrůvek v Thajském zálivu, odkud se pak na závěr přesune ještě na romantické Bali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám