Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Mesarošová (38) se chystá pod kudlu. Nelekejte se, modelka se nechystá na třetí chirurgické zvětšení poprsí. Československou playmate poslední roky trápí chronické angíny, a tak jí lékaři doporučili chirurgické odstranění mandlí.

„Jsem pořád nemocná. Doktoři tvrdí, že mi to má pomoct," říká modelka. Jelikož se zákrok bude provádět v celkové narkóze, bojí se Dominika operace jako čert kříže. Její obavy vzrostly poté, co se dozvěděla, že po stejném úkonu nedávno zemřela sedmiletá Jaruška z Kytlic na Děčínsku.

„Strašně mi je líto té holčičky a hlavně její matky. Musí být úplně na dně," roztřeseným hlasem říká vystrašená modelka.

Mesarošová nastupuje 9. května na operaci a v nemocnici si pobude pět dní. „Musela jsem zrušit pracovní zakázky. Pozitivní je, že budu krk ledovat a hlavně nebudu jíst. Agáta Hanychová mi doporučila, abych si připravovala chlazený vývar a ten cucala brčkem, ať mám nějaké živiny. No aspoň hezky zhubnu," našla si pozitivní bod na celé věci blondýna.

Reklama

Další články

Načítám