Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželovi Dominiky Gottové (50) selhávají všechny plány. Potom, co se Timo Tolkki rozhodl vyrazit do Mexika za svou milenkou Claudií Pearl, zjistil, že o něj mladá zpěvačka nejeví zájem. Zablokovala si jeho profil na všech sociálních sítích a nereaguje ani na zprávy, což Timo nese opravdu těžce.

Když to ale nevyšlo u milenky, rozhodl se zabojovat alespoň u manželky. Na svém Facebooku se svěřil, že má v plánu přiletět v lednu do Prahy, kam od něj z Helsinek utekla dcera zesnulého českého slavíka, která chce manželství ukončit rozvodem. Není proto překvapením, že psychicky nemocného záletníka, závislého na alkoholu, nechce vůbec vidět.

„Nechci ho tu, vůbec mě nezajímá a jestli opravdu přiletí, tak se s ním v žádném případě nehodlám potkat,“ řekla Blesku rázně Gottová.

Do ledna se ale může ještě všechno změnit. Jak si fanoušci Timova profilu zvykli, finský muzikant mění své plány a názory jako aprílové počasí. Chvíli teskní po manželce, pak ale vyhledává přítomnost své skoro o třicet let mladší milenky.

„Vrátil jsem se z nákupů a stále o Claudii nic nevím. Doufám, že je v pořádku. Jestli tohle někdo čte, řekněte jí prosím, že tu pro ni vždy budu,“ vylévá si Tolkki srdce na internetu. „Čekal jsem celý den na email od Claudie Pearl, ale ona nechce napsat ani jeden zas*aný email. Jsem smutný...,“ začíná finský hudebník přiostřovat. „Někdo, o kom jsem si myslel, že mě má opravdu rád mi zlomil srdce. Chci, aby jí tížilo svědomí,“ vysílá srdceryvné vzkazy z Mexika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám