Hlavní obsah
Článek

Dělá kariéru za velkou louží, v Americe se jí slušně daří. Modelka Tereza Jelínková se ale na skok objevila i v Česku, a tak se už může pochlubit jedním z výsledků své tuzemské práce. Mrkněte na snímky ze zákulisí, na nichž je vidět to, z čeho nemohli spustit oči nejen členové štábu!

Tereza fotila v bývalém vojenském objektu, kromě šatů na fotografiích nechybělo ani krajkové spodní prádlo, které neuniklo ani pánům z přilehlé autodílny. Chudáci mechanici toho dne asi moc aut neopravili.

Vymrzlá bývalá kasárna v Klecanech u Prahy se asi poprvé stala dějištěm odhalování půvabů ženské krásy. „Už jsem si zvykla, že když je zima, fotím venku, a když je krásně, jsem uvnitř. V lednu jsem to odnesla náběhem na zápal plic, tak teď to snad přežiju ve zdraví,“ prozradila Tereza.

„S Terezou už jsme několikrát fotily, a protože je to profesionálka každým coulem, nádherná ženská a úžasná osobnost, neváhala jsem, koho oslovím,“ svěřila se autorka fashion snímků Adéla Bělková, která slibuje, že výsledné snímky se objeví již brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám