Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své soukromí si úzkostlivě střeží. Bylo proto překvapením, když se David Kraus (44) a jeho partnerka Barbora Strýcová pro magazín Top Star rozpovídali o svém vztahu. Během rozhovoru vyšlo najevo, že mezi zpěvákem a tenistkou přeskočila jiskra právě v talk show Davidova otce. „Tak já tam znám asi pět lidí, kteří potkali svoji lásku v show mýho táty. Takže na tomhle pořadu to není nic divnýho,” říká David, který kupodivu nebyl iniciátorem seznámení. „Bára udělala první krok. A já jsem udělal ten druhý krok.”

David na Báře miluje hlavně její smysl pro humor. „Bára má opravdu velkej smysl pro humor, což považuju za poměrně cenný v dnešní společnosti, ještě u ženský. To máme asi společný. Bára má dvě jiskry. Jednu jako holka a druhou jako tenistka. To jsou dvě odlišný ženy, a to je na tom to nejzajímavější. Máme hezkej vztah. Jsme spokojení. Nehádáme se, vůbec, nikdy,” říká Kraus.

Domnívá se tenistka, že je pro ni hudebník ten pravý? „Já si myslím, že to ten pravej je, ale to vám nemůžu říct. Taky jsem si myslela, že i můj manžel byl ten pravej,” uvedla s úsměvem a dále dodala: „Ale momentálně je to ten pravej,“ řekla Strýcová mimo jiné v Top Staru.

Reklama

Další články

Načítám