Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legendární sexbomba nejprve remake kultovního seriálu, jímž se v 90. letech zviditelnila, zavrhla. Pamela Anderson (56) ale nakonec svůj názor přehodnotila. V Pobřežní hlídce 21. století přijala malou roli.

Herečka si původně stála za tím, že pokus o vzkříšení plážových záchranářů zavání průšvihem. Když ovšem roli v celovečerním filmu přijal David Hasselhoff (71), Pamela otočila. I když postavu CJ Parker, jíž propůjčila svou tvář a silikony, ztvárnila Kelly Rohrbach, hvězda původního seriálu se nakonec na plátně objeví také.

Pamela Anderson si pro sebe ukradla premiéru Pobřežní hlídky v Miami. Ve filmu sice dostane podstatně méně prostoru než nové tváře jako Priyanka Chopra, Zac Efron či Dwayne Johnson, ale pro fotografy byla nejlákavějším objektem. Na slavnostní projekci očekávaného filmu Pamela oblékla blyštivé šaty zdůrazňující její sexy křivky, které nepolevují ani těsně před padesátkou. Slavná Playmate jasně ukázala, kdo je za největší hvězdu, a Kelly Rohrbach (27) zůstala v jejím stínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám