Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dalo by se říci, že tento zpěvák je úspěšný nejen na sólové dráze, své místo si našel také jako představitel muzikálových rolí. Vojtovi Drahokoupilovi je teprve dvaadvacet let a jde z role do role.

V Divadle Broadway ho diváci nyní vídají ve dvou muzikálech a chystá se na třetí. Loni bleskově nazkoušel roli d´Artagnana s bolestmi způsobenými naštípnutou chrupavkou. Zranění si způsobil při natáčení klipu a d´Artagnana musel odehrát s ortézou, kterou odložil až téměř v den premiéry muzikálu Muž se železnou maskou.

„Roli Raula v muzikálu Michala Davida (63) Muž se železnou maskou jsem získal na základě konkurzu. V průběhu zkoušení jsem také naskočil do role Ludvíka, kterého hraji s Honzou Kopečným a Davidem Gránským (32), takže hraju v jednom muzikálu dvě role, vlastně tři, protože Ludvík je dvojrole,“ svěřil Vojta.

Nyní ho čeká zkoušení muzikálu Kocour v botách, kde si zahraje hlavní roli kocoura. „Nabídku zahrát si kocoura jsem dostal od produkce Divadla Broadway už napřímo, takže jsem se nemusel zúčastnit konkurzů. Vlastně ano, ale jen jsem se přišel podívat na průběh,“ dodal se smíchem Vojta, který se v roli kocoura objeví již od listopadu.

Reklama

Další články

Načítám