Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná tanečnice Tereza Kardová, kterou od sedmi let vychovával společně s její maminkou Zuzanou zpěvák Daniel Nekonečný (†52), měla 16. listopadu nedaleko přehrady Lipno vážnou nehodu. Auto, v němž Tereza jela s kamarádkou, dostalo smyk a skončilo na střeše. Terezu přepravil vrtulník do nemocnice, kde byla okamžitě operována. Její spolujezdkyně byla do nemocnice převezena sanitkou.

Informaci potvrdila její maminka Zuzana Kardová. Tereza leží v nemocnici v Českých Budějovicích a lékaři mají plné ruce práce. Po nehodě prý necítí nohy.

"Bohužel je to tak. Vrtulník ji převezl do Budějovic do nemocnice. Měla zlomených několik krčních obratlů, zranění na hlavě, naštěstí ne vážné. Dnes poprvé hýbla koleny. Jsem šťastná, protože v sobotu mi řekli, že jsou postiženy všechny čtyři končetiny. Levá strana je horší, ale Terka je bojovnice," řekla Super.cz Zuzana.

"Operace se povedla a je to na dobré cestě, jen prý je brzy na to říct, jestli bude chodit, nebo ne," dodala paní Zuzana, která se modlí za zdraví své dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám