Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejoblíbenějších českých seriálových, filmových a divadelních hereček Dana Morávková (52) se letos již poněkolikáté zhostila role modelky a nafotila kalendář pro americkou značku luxusní kosmetiky, jejíž je v České republice tváří.

Daninu krásnou a zdravou pleť obdivuje mnoho jejích příznivců a při vší zátěži, kterou pokožka herečky denně prochází, je skoro zázrak, že vypadá vždy tak skvěle. „Za nutnost považuji dokonalé odličování, protože moje pleť si „užívá“ spousty líčení při natáčení i v divadle. Jsem přesvědčená, že ranní a večerní čištění je pro pleť velmi důležité,“ radí Dana.

Také prozradila, co nesmí chybět v její kosmetické výbavě - denní i noční krémy, různé masky a speciální krém kolem očí.

Dále zdůrazňuje, že při péči o pleť je důležité používat přípravky pro 'náš' typ pleti. „Snažím se chodit pravidelně jednou za měsíc na kosmetiku. Na omlazující zábal z tropického ovoce, který hydratuje, vyhlazuje vrásky a vyživuje, nedám dopustit. Ráda si dopřeji i ošetření těla,“ dodala Morávková, která je důkazem, že proti známkám stárnutí se dá úspěšně bojovat i bezbolestně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám